Contracten 2018 zorgverzekeraars

We zijn zeer verheugd te kunnen melden dat we een contract met zorgverzekeraars CZ, OHRA, DeltaLloyd en VGZ coöperatie hebben gesloten voor het jaar 2018!
Voor u als patiënt heeft dat een aantal voordelen zoals o.a. volledige vergoeding van zorg (behoudens eigen risico) en betaalgemak, omdat wij rechtstreeks kunnen declareren bij CZ, OHRA, DeltaLloyd en VGZ coöperatie.

14 december 2017
Meer nieuws
8 feb 2018

Vanaf maart geen spreekuren beschikbaar in de avond – verruimde mogelijkheden overdag

Nij Geertgen is continu op zoek naar verbetermogelijkheden om de behandelingen voor patiënten zo effectief en efficiënt mogelijk in te richten. De spreekuren in de avond werden tot nu toe enkel ingezet voor het maken van echo’s. Vanaf maart 2018 stoppen de avondspreekuren.

Meer informatie
1 feb 2018

Nij Geertgen toegetreden tot selecte groep IVF behandelcentra

Sinds 1 september 2017 zijn wij in het trotse bezit van de IVF vergunning fase 3. Door het verkrijgen van deze vergunning kan voortaan de volledige IVF/ICSI procedure op één locatie en in eigen beheer plaatsvinden. Nij Geertgen is hiermee een volwaardig behandelcentrum met een eigen donorbank in huis. Transport naar samenwerkende laboratoria is door het verkrijgen van de vergunning overbodig geworden.

Meer informatie

Met ISO 9001 certificering voldoen wij aan alle eisen voor kwaliteitsmanagement.