Nij Barrahûs 'Herfst' Symposium 22 november 2017

Zorg en begeleiding van wensouder(s) in de reproductieve geneeskunde: Waar staan we vandaag?

De psychologische impact van verminderde vruchtbaarheid en de behandeling daarvan is in de afgelopen decennia uitgebreid bestudeerd. Alle onderzoeken laten een hoog niveau van stress en angst bij patiënten zien. Een overzichtsstudie naar de emotionele effecten van IVF bij vrouwelijke patiënten laat zien dat er vier stressoren zijn: het vooruitzicht van de behandeling zelf, de onvoorspelbare uitkomst, het krijgen van de eerste resultaten en het stoppen met behandelingen. Ook mannelijke patiënten kunnen stress ondervinden en hebben soms problemen met eigenwaarde.

De vraag is dus hoe wij patiënten hier zo goed mogelijk bij kunnen begeleiden, voorafgaand aan, tijdens en na vruchtbaarheidsbehandelingen. Nij Science nodigt voor u verschillende nationale en internationale experts uit om de actuele inzichten en interventiemogelijkheden toe te lichten tijdens het Nij Barrahûs ‘Herfst’ Symposium.

Download de folder voor meer informatie (PDF)

Aanmelden

Meer nieuws
8 feb 2018

Vanaf maart geen spreekuren beschikbaar in de avond – verruimde mogelijkheden overdag

Nij Geertgen is continu op zoek naar verbetermogelijkheden om de behandelingen voor patiënten zo effectief en efficiënt mogelijk in te richten. De spreekuren in de avond werden tot nu toe enkel ingezet voor het maken van echo’s. Vanaf maart 2018 stoppen de avondspreekuren.

Meer informatie
1 feb 2018

Nij Geertgen toegetreden tot selecte groep IVF behandelcentra

Sinds 1 september 2017 zijn wij in het trotse bezit van de IVF vergunning fase 3. Door het verkrijgen van deze vergunning kan voortaan de volledige IVF/ICSI procedure op één locatie en in eigen beheer plaatsvinden. Nij Geertgen is hiermee een volwaardig behandelcentrum met een eigen donorbank in huis. Transport naar samenwerkende laboratoria is door het verkrijgen van de vergunning overbodig geworden.

Meer informatie

Met ISO 9001 certificering voldoen wij aan alle eisen voor kwaliteitsmanagement.