Positieve LH-testen tijdens het Pinksterweekend

Op 1e Pinksterdag (zondag 20 mei 2018) en 2e Pinksterdag (maandag 21 mei 2018) zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Heeft u een positieve LH-test op een van deze dagen? Neem dan per e-mail contact met ons op.

Stuur uw bericht naar info@nijgeertgen.nl met als onderwerp “Positieve LH-test”. Vermeld in deze e-mail uw naam, uw geboortedatum, de datum van de positieve LH-test en het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

Indien u een positieve LH-test op zondag 20 mei heeft, wordt u maandagochtend tussen 09.00u en 09.30u gebeld door een van onze verpleegkundigen. Zij maakt met u de afspraak voor inseminatie op maandag.

Indien u een positieve LH-test op maandag 21 mei heeft, wordt u dinsdagochtend tussen 08.00u en 08.30u gebeld door een van onze verpleegkundigen. Zij maakt met u de afspraak voor inseminatie op dinsdag.

Let op! Dit geldt alleen voor positieve LH-testen op 1e en 2e Pinksterdag!

Heeft u een positieve LH-test op zaterdag 19 mei, dan dient u vóór 10.00u een e-mail te sturen – u wordt vervolgens diezelfde zaterdag gebeld door de verpleegkundige voor een afspraak.

Meer nieuws

Met ISO 9001 certificering voldoen wij aan alle eisen voor kwaliteitsmanagement.