Vanaf maart geen spreekuren beschikbaar in de avond – verruimde mogelijkheden overdag

Nij Geertgen is continu op zoek naar verbetermogelijkheden om de behandelingen voor patiënten zo effectief en efficiënt mogelijk in te richten. De spreekuren in de avond werden tot nu toe enkel ingezet voor het maken van echo’s. Vanaf maart 2018 stoppen de avondspreekuren. Daar staat tegenover dat we overdag meer ruimte gaan bieden voor afspraken waarbij niet alleen echo’s worden gemaakt maar ook IUI’s, nieuwe intake- of evaluatiegesprekken kunnen plaatsvinden. Heeft u vragen of wilt u graag van het spreekuur gebruik maken? Neem dan contact met ons op via (0492) 36 66 34 of info@nijgeertgen.nl.

Meer nieuws
1 feb 2018

Nij Geertgen toegetreden tot selecte groep IVF behandelcentra

Sinds 1 september 2017 zijn wij in het trotse bezit van de IVF vergunning fase 3. Door het verkrijgen van deze vergunning kan voortaan de volledige IVF/ICSI procedure op één locatie en in eigen beheer plaatsvinden. Nij Geertgen is hiermee een volwaardig behandelcentrum met een eigen donorbank in huis. Transport naar samenwerkende laboratoria is door het verkrijgen van de vergunning overbodig geworden.

Meer informatie
18 jan 2018

Embryoselectie kan erfelijke aanleg borstkanker voorkomen

Door uitvoering van preïmplantatie genetische diagnostiek (PGD) kan erfelijke aanleg van borstkanker voorkomen worden. Dat concludeert Inge Derks-Smeets van het Maastricht UMC+ in haar promotieonderzoek.

Meer informatie

Met ISO 9001 certificering voldoen wij aan alle eisen voor kwaliteitsmanagement.