Zijn er vragen waarop u graag een antwoord wilt voordat u besluit of u zwanger wilt worden? Wilt u graag zwanger worden, maar lukt dit niet? Wilt u zwanger worden zonder partner of met een partner van hetzelfde geslacht? Of wilt u een second opinion omdat u eerder elders onder behandeling was voor vruchtbaarheidsproblemen? Dan bent u bij Nij Geertgen aan het goede adres.
De eerste stap is het aanmeldformulier
Uw eerste afspraak bij Nij Geertgen verloopt beter en soepeler als we al het nodige over u weten. Daarom vragen we u voordat u bij ons onder behandeling komt het aanmeldformulier en de vragenlijst op deze website in te vullen. Bent u eerder elders onder behandeling geweest, dan kunt u ook de correspondentie, uitslagen en onderzoeksgegevens meesturen zodat onze arts goed geïnformeerd aan het gesprek begint. Na ontvangst van de benodigde gegevens nemen we contact met u op en plannen we een intakegesprek. Zorg dat u een verwijsbrief van uw huisarts meeneemt naar het intakegesprek, dit in verband met uw verzekering.
Het behandelplan
Tijdens het intakegesprek maken we kennis en worden over en weer vragen gesteld. Dan wordt ook een vaginale echo gemaakt en uw bloed afgenomen. Aan de hand van alle bevindingen uit de intake stellen we een behandelplan op. U kunt bij Nij Geertgen terecht voor onderzoek naar het uitblijven van een zwangerschap en behandelingen als ovulatie-inductie, cyclusbewaking, IUI, IVF, ICSI en KID. Elk traject begeleiden onze kundige en ervaren medewerkers van a tot z. Ook als enkele onderdelen van een behandeling -in overleg met u- in het ziekenhuis plaatsvinden, kunt u uw vragen stellen aan de medewerkers van Nij Geertgen.
Nij Geertgen werkt samen met specialisten
Sommige specialistische onderdelen van een behandeling mogen of kunnen niet bij ons plaatsvinden. Daarom heeft Nij Geertgen op verschillende plekken in Nederland contact met medisch specialisten voor delen van de behandeling die we niet zelf kunnen doen. Het maken van een baarmoederfoto en het uitvoeren van een diagnostische laparoscopie (kijkoperatie voor de eierstokken) bijvoorbeeld, kan in bepaalde ziekenhuizen met de juiste specialisten.