Positieve LH-test

Een positieve LH-test bevestigt een stijging van het luteïniserend hormoon (LH) in het lichaam. Bel ons bij een positieve test op werkdagen vóór 16:30 uur, zodat de verpleegkundige een afspraak met u kan plannen voor de volgende dag.
Hieronder leest u wat u moet doen buiten reguliere kantoortijden.

In het weekend

Indien uw LH-test op zaterdag of zondag voor 10:00 uur positief is, neem dan per e-mail contact met ons op. Stuur de e-mail naar info@nijgeertgen.nl met als onderwerp: “Positieve LH-test”.
Vermeld uw naam en geboortedatum, de datum van de positieve LH-test en het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

Zaterdag
Zorg ervoor dat u vóór 10.00 uur een e-mail stuurt, zodat de verpleegkundige op zaterdag een afspraak met u kan plannen voor de inseminatie op zondag.

Zondag
U stuurt een e-mail en u wordt maandagochtend tussen 08.00 uur en 08.30 uur door een verpleegkundige gebeld. Zij maakt met u een afspraak voor de inseminatie op maandag.

Feestdagen

Op feestdagen zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Ook dan kunt u ons mailen bij een positieve test. We bellen u de dag erna ’s ochtends terug om diezelfde dag een afspraak te maken. Bij een positieve test in het Paas- of Pinksterweekend kunt u zaterdags vóór 10.00 uur gewoon uw e-mail sturen, dan wordt u diezelfde dag nog gebeld door de verpleegkundige.

Met ISO 9001 certificering voldoen wij aan alle eisen voor kwaliteitsmanagement.